Dostava

Pakete za nas dostavlja Pošta Slovenije, ki večino paketnih pošiljk dostavi že naslednji dan po oddaji pošiljke, v dveh dneh po oddaji pa dostavi vse pakete. Prav tako zagotavlja sobotno dostavo za 60 odstotkov gospodinjstev, vsakodnevno pa nudi tudi alternativne oblike dostave. Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu, lahko paket prevzamete na vaši najbližji pošti.

 

Izbira lokacije dostave oziroma prevzema paketa 

Ob naročilu v naši spletni trgovini lahko naročite dostavo paketa, ki je naslovljen na vaše ime in priimek, tudi na drug naslov, npr.: v službo, k sorodniku, sosedu. Lahko pa izberete možnost prevzema paketa na izbrani poslovalnici Pošte Slovenije. 

Cena dostave naročenega blaga za pravne osebe je do neto vrednosti naročila 250,00 € pavšal in znaša 6,50 €+DDV, nad naročilom neto vrednosti 250,00 € je dostava brezplačna. 

Dostava blaga poslovnim partnerjem v EU se zaračunava ne glede na vrednost naročila po veljavnem mednarodnem ceniku Pošte Slovenije. 

Strošek poštnine vam zaračunamo h kupljenemu blago pod šifro poštnina. 

Cena dostave naročenega blaga za fizične osebe je do vrednosti naročila 250,00€ (DDV vključen v ceno) po veljavnem Ceniku Pošte Slovenije. 

Strošek poštnine vam zaračunamo h kupljenemu blagu pod šifro poštnina. 

Informativni ceniki Pošte Slovenije: www.posta.si/seznam-dokumentov/799/Informativni-ceniki 

Pri naročilu blaga fizične osebe nad 250,00 € (vključen DDV) je dostava brezplačna.

To velja za dostavo na območju Republike Slovenije.

S Pošto Slovenije lahko vašim pošiljkam sledite:

  • prek spletne strani www.posta.si,
  • s poizvedbo na pošti in
  • na brezplačni številki klicnega centra (080 14 00).