Zasebnost

Zavezujemo se, da bomo varovali zaupnost osebnih podatkov uporabnikov spletnega mesta v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1). Zbrane podatke, posredovane s strani uporabnikov spletnega mesta bomo uporabili izključno za namene pošiljanja blaga, računov, informativnega gradiva in ostale potrebne komunikacije. Osebnih podatkov in kontaktnih informacij ne bomo uporabljali v druge namene ter jih brez izrecnega dovoljenja uporabnika spletnega mesta ne bomo razkrili tretjim osebam. 

Uporabnika spletne trgovine opozarjamo, da naj skrbno poskrbi za varnost uporabniškega imena in gesla, ki služita za dostop do spletne trgovine, saj je tovrstno sam odgovoren za varovanje osebnih podatkov in morebitne zlorabe. 

V primeru vdora v računalniški sistem in zlorabo osebnih podatkov ne odgovarjamo! 

Sestavni del našega poslovanja so hišne novice. Kupec soglaša, da jih lahko pošiljamo na elektronski naslov posredovan ob registraciji. Prav tako boste na elektronski naslov prejemali obvestila v zvezi z naročili. V primeru, da obvestil ne želite več prejemati, nas o tem obvestite na naš e-poštni naslov info@palmstar- flowers.com. V roku 24ur vas bomo izbrisali iz sistema.